Herfinanciering hypotheken

Je hypotheek oversluiten of herfinancieren

Stel: je hebt een hypotheek, maar de voorwaarden daarvan zijn  (inmiddels) ongunstig. Of je bent op zoek naar een nieuwe aanbieder die jouw bestaande hypotheek wil herfinancieren. In dat geval moet je een goed plan hebben, om te zorgen dat je je toekomstvisie onder de meest gunstige voorwaarden kunt uitvoeren. Verder kun je op basis van een gedegen plan ook je bestaande hypotheek onder gunstiger voorwaarden oversluiten. MB Financieren kent de weg in het aanbod aan financiers en zoekt de best passende partijen voor jou.


Financiering: een complexe wereld

Banken zijn steeds terughoudender geworden in het verstrekken van leningen. Als ondernemer kom je dus niet zo gemakkelijk aan groeigeld. Toch kan het!

Er zijn gelukkig steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Dat biedt kansen, maar heeft ook tot gevolg dat het voor jou als ondernemer moeilijker is geworden om de juiste keuze te maken. Hoe zorg je voor een succesvolle afronding van een financieringsaanvraag?

EEN ANDERE HYPOTHEEK?
ZORG VOOR een plan!

Door allerlei omstandigheden kan het zo zijn dat jouw bestaande hypotheek niet meer voldoet aan jouw verwachtingen en dat je daar verandering in wilt hebben. Dan is het zaak om een goed plan  te maken, om deze hypotheek over te sluiten of opnieuw gefinancierd te krijgen. Daarbij helpen we je.

MB Financieren is onafhankelijk en staat je terzijde bij het verkrijgen van de financiering. Ook kan het raadzaam zijn te onderhandelen over gunstiger voorwaarden. We voeren namens jou de onderhandelingen.
Alweer een zorg minder!

De onafhankelijke adviseur voor jouw financiering

MB Financieren is onafhankelijk en kan een passende oplossing bieden voor iedere financieringsbehoefte. Doordat MB Financieren is aangesloten bij Credion is er toegang tot meer dan 90 verschillende aanbieders.

MB Financieren maakt onderdeel uit van de MB Adviesgroep en kan jou ook op andere gebieden bijstaan in de ontwikkeling van jouw bedrijf. Dat geeft je de zekerheid van een passend advies, wat voor nu en de langere termijn voor jou gaat werken.

Voor nu én de langere termijn

MB Financieren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je zaken op orde hebt, voor nu én op langere termijn . Daarvoor maakt MB Financieren gebruik van de expertise van MB Adviesgroep.

Wij helpen ondernemers en ondernemingen bij vraagstukken rond financiën, belasting/juridische zaken, structuur en continuïteit. Wij werken samen met je eigen accountant en adviseur, voor de best passende oplossing.  

Zakelijke hypotheek

Lees ook de volgende onderwerpen in Zakelijke hypotheek.
Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.

Hoe werken we?

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

In de financieringsaanvraag brengen wij in kaart waar je echt financiële hulp nodig hebt. Na een scan stellen we een plan op. Als die akkoord is, kunnen we jouw financiering realiseren op basis van no cure no pay.

Adviseurs met een hart voor ondernemen.

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Stel je vraag over de herfinanciering van hypotheken!

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor hypotheek herfinanciering? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: