Beleggen in huizen en appartementen

Een hypotheek op beleggingspanden: hoe en bij wie?

Je wilt als particulier of als vastgoedondernemer beleggen in een woonhuis, appartement, studio of vakantiewoning? Dat kan een uitstekende investering zijn! Naast de inbreng van eigen geld zul je dan ook een hypotheek willen afsluiten. Voor een hypotheek op beleggingspanden is echter niet iedere geldverstrekker geschikt; aan de andere kant zijn er ook financiers die zich juist hebben gespecialiseerd in deze vorm van financieren. Maar hoe het ook zij: elke situatie vereist een specifieke aanpak. MB Financieren zoekt de bij jou meest passende partij of partijen.


Financiering: een complexe wereld

Banken zijn steeds terughoudender geworden in het verstrekken van leningen. Als ondernemer kom je dus niet zo gemakkelijk aan groeigeld. Toch kan het!

Er zijn gelukkig steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Dat biedt kansen, maar heeft ook tot gevolg dat het voor jou als ondernemer moeilijker is geworden om de juiste keuze te maken. Hoe zorg je voor een succesvolle afronding van een financieringsaanvraag?

BELEGGINGSPAND financieren?
ZORG VOOR OVERZICHT.

In de huidige markt zijn er steeds meer geldverstrekkers, allemaal met  verschillende voorwaarden en tarieven. Daarom is het belangrijk een goed overzicht te hebben in wat er gefinancierd moet worden en hoe dat momenteel is belegd. Op basis daarvan kun je de juiste constructie bepalen voor je financiering. MB Financieren is onafhankelijk en staat je terzijde bij het verkrijgen van de financiering.

De onafhankelijke adviseur voor jouw financiering

MB Financieren is onafhankelijk en kan een passende oplossing bieden voor iedere financieringsbehoefte. Doordat MB Financieren is aangesloten bij Credion is er toegang tot meer dan 90 verschillende aanbieders.

MB Financieren maakt onderdeel uit van de MB Adviesgroep en kan jou ook op andere gebieden bijstaan in de ontwikkeling van jouw bedrijf. Dat geeft je de zekerheid van een passend advies, wat voor nu en de langere termijn voor jou gaat werken.

Voor nu én de langere termijn

MB Financieren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je zaken op orde hebt, voor nu én op langere termijn . Daarvoor maakt MB Financieren gebruik van de expertise van MB Adviesgroep.

Wij helpen ondernemers en ondernemingen bij vraagstukken rond financiën, belasting/juridische zaken, structuur en continuïteit. Wij werken samen met je eigen accountant en adviseur, voor de best passende oplossing.  

Zakelijke hypotheek

Lees ook de volgende onderwerpen in Zakelijke hypotheek.
Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.

Hoe werken we?

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

In de financieringsaanvraag brengen wij in kaart waar je echt financiële hulp nodig hebt. Na een scan stellen we een plan op. Als die akkoord is, kunnen we jouw financiering realiseren op basis van no cure no pay.

Adviseurs met een hart voor ondernemen.

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Stel je vraag over beleggen in huizen en appartementen!

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor financiering van beleggingspanden? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: