Werkkapitaal voor jouw bedrijf? Wij helpen je!

Je bedrijf financieren: zo benut je je kansen!


  • Hoe zorg jij ervoor dat jouw financier meegaat in je plannen?

  • Hoe kom je aan de juiste financier tegen de beste voorwaarden?

MB Financieren helpt je graag om jouw behoefte te inventariseren. Je krijgt een advies op maat. Daarna begeleiden wij de financieringsaanvraag voor jou en onderhandelen over de beste voorwaarden. Meer weten? We staan voor je klaar!


Financiering: een complexe wereld

Banken zijn steeds terughoudender geworden in het verstrekken van leningen. Als ondernemer kom je dus niet zo gemakkelijk aan groeigeld. Toch kan het!

Er zijn gelukkig steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Dat biedt kansen, maar heeft ook tot gevolg dat het voor jou als ondernemer moeilijker is geworden om de juiste keuze te maken. Hoe zorg je voor een succesvolle afronding van een financieringsaanvraag?

De onafhankelijke adviseur voor jouw financiering

MB Financieren is aangesloten bij Credion en heeft toegang tot meer dan 90 financiers, van banken tot risico-investeerders. Op basis daarvan kunnen wij de voor jou best passende financieringsoplossing samenstellen tegen de  gunstigste voorwaarden. Credion heeft scherpe tarieven en voorwaarden bedongen bij een groot aantal financiers.

MB Financieren is compleet onafhankelijk van aanbieders: wij werken op basis van een vaste vergoeding en een succesfee.

Voor nu én de langere termijn

MB Financieren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je zaken op orde hebt, voor nu én op langere termijn . Daarvoor maakt MB Financieren gebruik van de expertise van MB Adviesgroep.

Wij helpen ondernemers en ondernemingen bij vraagstukken rond financiën, belasting/juridische zaken, structuur en continuïteit. Wij werken samen met je eigen accountant en adviseur, voor de best passende oplossing.  

Zakelijk krediet

Lees ook de volgende onderwerpen in Zakelijk krediet. Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.

Hoe werken we?

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

In de financieringsaanvraag brengen wij in kaart waar je precies financiële hulp nodig hebt. Na een scan stellen we een plan op. Als dat akkoord is, kunnen we jouw financiering realiseren op basis van no cure - no pay.

Adviseurs met een hart voor ondernemen

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Stel je vraag over Werkkapitaal financiering!

Meer weten over de mogelijkheden om werkkapitaal te financieren? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: