Financiering van wagenparken en  bedrijfsmiddelen

Door leasing bijvoorbeeld!

Een auto financieren, een compleet wagenpark of machines? Dat is vaak kostbaar en daarvoor is niet altijd voldoende geld. Heb je al eens gedacht aan een leaseconstructie? Daarbij hoef je de investering niet volledig te doen en kun je wel gebruik maken van de productie-, transport- en andere bedrijfsmiddelen.

Ook kun je liquiditeit genereren door middel van een sales-and-leaseback constructie van middelen die al in bezit zijn.

Uiteraard is leasing maar één van de beschikbare opties. In onze advisering nemen we ook alternatieve financieringsmogelijkheden  mee.


Voordelig leasen tegen scherpe voorwaarden? 

Samen met Lease Buddy kan MB Financieren collectief, en dus scherp inkopen. Gunstige en transparante voorwaarden maken de deals nog beter.

Full Operational Lease betekent geen onverwachte kosten. Heerlijk onbezorgd rijden dus. En de ActieAuto's zijn snel leverbaar!

De onafhankelijke adviseur voor jouw financiering

MB Financieren is aangesloten bij Credion en heeft toegang tot meer dan 90 financiers, van banken tot risico-investeerders. Op basis daarvan kunnen wij de voor jou best passende financieringsoplossing samenstellen tegen de  gunstigste voorwaarden. Credion heeft scherpe tarieven en voorwaarden bedongen bij een groot aantal financiers.

MB Financieren is compleet onafhankelijk van aanbieders: wij werken op basis van een vaste vergoeding en een succesfee.

Voor nu én de langere termijn

MB Financieren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je zaken op orde hebt, voor nu én op langere termijn . Daarvoor maakt MB Financieren gebruik van de expertise van MB Adviesgroep.

Wij helpen ondernemers en ondernemingen bij vraagstukken rond financiën, belasting/juridische zaken, structuur en continuïteit. Wij werken samen met je eigen accountant en adviseur, voor de best passende oplossing.  

Zakelijk krediet

Lees ook de volgende onderwerpen in Zakelijk krediet. Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.

Hoe werken we?

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

In de financieringsaanvraag brengen wij in kaart waar je precies financiële hulp nodig hebt. Na een scan stellen we een plan op. Als dat akkoord is, kunnen we jouw financiering realiseren op basis van no cure - no pay.

Adviseurs met een hart voor ondernemen

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Kunnen we je helpen bij de financiering van bedrijfsmiddelen?

Meer weten over de mogelijkheden om  bedrijfsmiddelen te financieren? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: