Investeren in duurzaamheid:
actueler dan ooit

Financiering van vandaag voor morgen

Duurzaam ondernemen staat volop in de belangstelling. Aan de ene kant in de zin van duurzaam bouwen: verstandig omgaan met energie en materialen door bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen en warmte- en koudeopslag. Dat vraagt om investeringen.

Maar aan de andere kant kun je ook denken aan het financieren van  innovatieve projecten, of activiteiten met een maatschappelijke of sociale impact.

Hoe je het ook benadert: investeren in duurzaamheid betekent investeren in de wereld van morgen.

Voor ondernemers die zich richten op duurzaamheid bestaat warme belangstelling bij een selecte groep financiers. Om hun interesse te krijgen, moet je vaak net wat specifiekere voorbereidingen treffen. Wij helpen je daarbij.

Ook  de overheid biedt stimulansen om duurzaam ondernemen op een hoger plan te tillen. Je kunt bijvoorbeeld financiering krijgen via subsidies of belastingvoordelen. Ook op dit gebied kunnen we je uitstekend adviseren en je ondersteunen bij de financieringsaanvraag.


Financiering: een complexe wereld

Banken zijn steeds terughoudender geworden in het verstrekken van leningen. Als ondernemer kom je dus niet zo gemakkelijk aan groeigeld. Toch kan het!

Er zijn gelukkig steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Dat biedt kansen, maar heeft ook tot gevolg dat het voor jou als ondernemer moeilijker is geworden om de juiste keuze te maken. Hoe zorg je voor een succesvolle afronding van een financieringsaanvraag?

De onafhankelijke adviseur voor jouw financiering

MB Financieren is onafhankelijk en kan een passende oplossing bieden voor iedere financieringsbehoefte. Doordat MB Financieren is aangesloten bij Credion is er toegang tot meer dan 90 verschillende aanbieders.

MB Financieren maakt onderdeel uit van de MB Adviesgroep en kan jou ook op andere gebieden bijstaan in de ontwikkeling van jouw bedrijf. Dat geeft je de zekerheid van een passend advies, wat voor nu en de langere termijn voor jou gaat werken.

Voor nu én de langere termijn

MB Financieren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je zaken op orde hebt, voor nu én op langere termijn . Daarvoor maakt MB Financieren gebruik van de expertise van MB Adviesgroep.

Wij helpen ondernemers en ondernemingen bij vraagstukken rond financiën, belasting/juridische zaken, structuur en continuïteit. Wij werken samen met je eigen accountant en adviseur, voor de best passende oplossing.  

Zakelijk krediet

Lees ook de volgende onderwerpen in Zakelijk krediet. Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.

Hoe werken we?

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

In de financieringsaanvraag brengen wij in kaart waar je precies financiële hulp nodig hebt. Na een scan stellen we een plan op. Als dat akkoord is, kunnen we jouw financiering realiseren op basis van no cure - no pay.

Adviseurs met een hart voor ondernemen

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Stel je vraag over Investeren in duurzaamgheid

Meer weten over investeren in duurzaamheid?
We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen.
Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: