Je eigen bedrijf starten: het avontuur begint!

Geld voor groei!

Het starten van een eigen bedrijf is een spannend avontuur. Dat begint al bij het verkrijgen van de juiste financiering. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je wilt opstarten en de manier waarop, zijn er voor jou als startende ondernemer veel verschillende mogelijkheden om aan financiering te komen.

Om te zorgen dat dit op een transparante, zorgvuldige manier gebeurt en ook onder de juiste voorwaarden, neemt MB Fnancieren voor jou graag de specialistische werkzaamheden uit handen. Je profiteert meteen van onze ervaring, expertise en contacten.

Bij het opstarten van een bedrijf komt immers al genoeg kijken. Het laatste wat je wilt is dat je de benodigde financiering voor het opstarten van je onderneming niet rond krijgt.


Financiering: een complexe wereld

Banken zijn steeds terughoudender geworden in het verstrekken van leningen. Als ondernemer kom je dus niet zo gemakkelijk aan groeigeld. Toch kan het!

Er zijn gelukkig steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Dat biedt kansen, maar heeft ook tot gevolg dat het voor jou als ondernemer moeilijker is geworden om de juiste keuze te maken. Hoe zorg je voor een succesvolle afronding van een financieringsaanvraag?

Startende ondernemer?
maak een Business plan!

Met een gedegen businessplan en een begroting zijn financiers eerder bereid om jou als ondernemer te voorzien van groeikapitaal. MB Financieren helpt je daarbij. Actief, objectief en onafhankelijk!

De onafhankelijke adviseur voor jouw financiering

MB Financieren is onafhankelijk en kan een passende oplossing bieden voor iedere financieringsbehoefte. Doordat MB Financieren is aangesloten bij Credion is er toegang tot meer dan 90 verschillende aanbieders.

MB Financieren maakt onderdeel uit van de MB Adviesgroep en kan jou ook op andere gebieden bijstaan in de ontwikkeling van jouw bedrijf. Dat geeft je de zekerheid van een passend advies, wat voor nu en de langere termijn voor jou gaat werken.

Voor nu én de langere termijn

MB Financieren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je je zaken op orde hebt, voor nu én op langere termijn . Daarvoor maakt MB Financieren gebruik van de expertise van MB Adviesgroep.

Wij helpen ondernemers en ondernemingen bij vraagstukken rond financiën, belasting/juridische zaken, structuur en continuïteit. Wij werken samen met je eigen accountant en adviseur, voor de best passende oplossing.  

Zakelijk krediet

Lees ook de volgende onderwerpen in Zakelijk krediet. Heb je een vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.

Hoe werken we?

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

In de financieringsaanvraag brengen wij in kaart waar je precies financiële hulp nodig hebt. Na een scan stellen we een plan op. Als dat akkoord is, kunnen we jouw financiering realiseren op basis van no cure - no pay.

Adviseurs met een hart voor ondernemen

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Stel je vraag over financiering van jouw onderneming!

Meer weten over de mogelijkheden en kansen voor financiering van jouw startup? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: