Versterking van ons team

Het team van MB Adviesgroep heeft versterking gekregen. Onze nieuwe collega is Nick Veldhuizen. Hoewel nog jong, heeft hij zijn sporen al verdiend en in korte tijd laten zien graag nog veel bij te willen leren. Hieronder stelt hij zich aan u voor.

Mijn naam is Nick Veldhuizen en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in Rotterdam en ik heb een achtergrond in de psychologie. Ik ben in juli begonnen bij MB Adviesgroep. Dat is inmiddels twee maanden geleden en de tijd is voorbijgevlogen. Ik heb in deze tijd al veel kennis opgedaan en het werk biedt constant nieuwe uitdagingen. De collega’s van MB Adviesgroep hebben mij uitstekend opgevangen en veel geleerd over de manier van werken.

Daarnaast heb ik – samen met vijf andere nieuwe adviseurs van verschillende locaties uit het land – een trainingsdag gevolgd bij Credion. Op deze leerzame dag heb ik twee trainingen gehad over de werkwijze van dit bedrijf. Deze informatie kan ik goed combineren met wat ik heb geleerd bij MB Adviesgroep.

Kortom, ik heb het erg naar mijn zin bij MB Adviesgroep en mogelijk kan ik u in de toekomst van dienst zijn!

Om zich voor te bereiden op zijn nieuwe taak als medewerker in het team van Credion Amsterdam, Waterland en Texel heeft Nick deelgenomen aan de Credion formule training bij de Credion Associatie in Heerenveen. 

We zijn blij met Nick, wensen hem veel succes en verheugen ons op een vruchtbare samenwerking!

Team MB Adviesgroep

Stel je vraag over Financierings methoden!

Meer weten over de mogelijkheden om werkkapitaal te financieren? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: