Had ik het maar geweten dan had ik het nooit gedaan!

Naast het überhaupt verkrijgen van een financiering is een ondernemer altijd op zoek naar de best passende financiering welke niet altijd alleen maar afgewogen wordt aan de hoogte van de rente of afsluitprovisie. Vaak zijn de te verstrekken zekerheden en/of informatie verplichtingen net zo belangrijk.

Een leerstuk waar je dan tegenaan kan lopen is de uitleg van de gesloten kredietovereenkomst. Mails met zinnen erin in de trant van: hoe haal je het in je hoofd, dat kan wel maar dat mag niet, daar geven we geen toestemming voor of ik wist niet dat je dat bedoelde, dat begrijp je toch wel, ik moest dit maar had ik dat vooraf geweten dan had ik nooit getekend komen helaas maar al te vaak voor in dossiers waarmee klanten bij ons langskomen als er een conflict is of dreigt met een financier.

Het is om die reden dat we, misschien wel door onze juridische en forensische achtergrond, wat langer stil staan bij de kern van de te maken afspraken alvorens te tekenen en de taart wordt aangesneden.

Heldere en Duidelijke afspraken in begrijpelijke taal; WE LOVE IT!

Stel je vraag over Financierings methoden!

Meer weten over de mogelijkheden om werkkapitaal te financieren? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?
Ongeldige invoer

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: