Hypothecaire lening

Een hypothecaire lening is een lening waar de geldverstrekker een hypotheek op vestigt, met als doel een zekerheid te verschaffen op de verstrekte geldlening. Hypothecaire leningen worden vaak verstrekt in het kader van het financieren van onroerend goed. Dit kan zijn een nieuwbouw, verbouw of de aankoop daarvan. Een hypotheekakte moet bij de notaris worden vastgelegd.

Er kunnen meerdere hypotheekrechten gevestigd worden. Vaak wordt er dan gesproken over een eerste en een tweede hypotheek, zodat duidelijk is in welke volgorde rechten van de geldverstrekker kunnen worden uitgeoefend.

MB Financieren heeft toegang tot meerdere geldverstrekkers via het Credion-netwerk, die financiering kunnen verstrekken in de vorm van een hypothecaire lening. Deze hebben allemaal hun verschillende voorwaarden en tarieven. Op basis van jouw financieringswens en -behoeften kunnen wij voor jou de beste partij(en) selecteren. Omdat de tarieven tussen de verschillende partijen behoorlijk kunnen verschillen, is een investering in een adviestraject al vaak snel terugverdiend.

Voor- en nadelen van een hypothecaire lening

  • Het financieren van een investering door middel van een hypothecaire lening is vaak gunstig in zowel looptijd als tarieven, omdat de zekerheid die wordt gegeven vaak ook degelijk is.
  • Het nadeel van een langlopende lening in de vorm van een hypotheek is dat deze niet flexibel af te lossen is, of alleen tegen een vergoeding.
  • Vaak is het een uitdaging om te komen tot een volledige financiering van de aanschaf van een vastgoedobject. Je zult dus eigen geld moeten meenemen. Of er is een constructie nodig die dit mogelijk maakt.

Dit is MB Financieren:

Adviseurs met een hart voor ondernemen.

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Heldere afspraken, snel resultaat. No cure, no pay.

  • No-nonsense mentaliteit, gericht op een optimale dienstverlening;
  • Onze adviseurs hebben uitgebreide ervaring op het gebied van boekencontroles, accountancy, MKB Advies, overname- en financieringsvraagstukken;
  • MB Financieren beschikt over een netwerk van financiers die graag investeren in kansrijke projecten;

  • Wij maken onderdeel uit van het Credion netwerk en hebben toegang tot 90 geldverstrekkers. Je kunt naast crowdfunding dus ook bij ons terecht voor andere financieringsmogelijkheden;

  • Als onderdeel van de MB Adviesgroep bieden wij een breed spectrum van adviesdiensten aan zowel ondernemers als ondernemingen;
  • Daar waar nodig en gewenst werken wij samen met (landelijke) partners, zoals accountants en MKB Adviseurs.

Stel je vraag over Financierings methoden!

Meer weten over de mogelijkheden om werkkapitaal te financieren? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: