Direct krediet

Onder direct krediet wordt verstaan op korte termijn beschikbare geldmiddelen, die meestal via alternatieve financiers kunnen worden verstrekt. Die stellen minder voorwaarden aan de financiering en kunnen daarom sneller geld verstrekken.

De behoefte aan direct krediet kan ontstaan omdat bijvoorbeeld debiteuren tijdelijk wat trager betalen, of dat er in extra opdrachten of voorraden moet worden gefinancierd. Ook tijdelijke tegenvallers kunnen zorgen voor een directe geldbehoefte.

De mogelijkheid om dit op een relatief voordelige manier snel aan financiering te komen is afhankelijk van de situatie in jouw bedrijf. Een financier wil namelijk wél weten hoe je ervoor staat en welke zekerheden je eventueel kunt bieden in ruil voor financiering.

Mits goed onderbouwd kun je ook geld lenen bij geldverstrekkers die relatief weinig zekerheden eisen. Uiteraard staat daartegenover wel een ruimere vergoeding.

Voor- en nadelen van direct krediet

  • Relatief duur, waarbij de lening vaak wel flexibel kan worden afgelost.
  • De zekerheden die worden verlangd, zijn algemeen lager dan in andere vormen van financiering.

MB Financieren heeft toegang tot meerdere geldverstrekkers via het Credion-netwerk, die financiering kunnen verstrekken op verschillende manieren waardoor je snel de beschikking krijgt over het benodigde geld. Deze hebben allemaal hun verschillende voorwaarden en tarieven. Op basis van jouw financieringswens en -behoeften kunnen wij voor jou de beste partij(en) selecteren. Omdat de tarieven tussen de verschillende partijen behoorlijk kunnen verschillen, is een investering in een adviestraject al vaak snel terugverdiend.

Dit is MB Financieren:

Adviseurs met een hart voor ondernemen.

MB Financieren staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Heldere afspraken, snel resultaat. No cure, no pay.

  • No-nonsense mentaliteit, gericht op een optimale dienstverlening;
  • Onze adviseurs hebben uitgebreide ervaring op het gebied van boekencontroles, accountancy, MKB Advies, overname- en financieringsvraagstukken;
  • MB Financieren beschikt over een netwerk van financiers die graag investeren in kansrijke projecten;

  • Wij maken onderdeel uit van het Credion netwerk en hebben toegang tot 90 geldverstrekkers. Je kunt naast crowdfunding dus ook bij ons terecht voor andere financieringsmogelijkheden;

  • Als onderdeel van de MB Adviesgroep bieden wij een breed spectrum van adviesdiensten aan zowel ondernemers als ondernemingen;
  • Daar waar nodig en gewenst werken wij samen met (landelijke) partners, zoals accountants en MKB Adviseurs.

Stel je vraag over Financierings methoden!

Meer weten over de mogelijkheden om werkkapitaal te financieren? We geven je graag advies, denken mee en vinden de beste oplossingen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Kies een onderwerp
Wat is uw vraag of opmerking?

Vestiging Texel

Bezoekadres

Nesweg 27
1794 GC Oosterend

T: 06 46055073
E:

Vestiging Middenbeemster

Bezoekadres

Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

T: (0299) 40 57 55
E:

Credion Backoffice

Postadres

Postbus 89
1790 AB Den Burg

T: (0299) 40 57 55 / M: 06 46 05 50 73
E:


Erkend Credion Adviseur

MB Financieren is onderdeel van: